fbpx
Видеа
57744
page-template-default,page,page-id-57744,theme-pitchwp,select-core-1.3.1,woocommerce-no-js,pitch-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Едно от най-важните неща, които трябва да направиш за бизнеса си още от самото начало е да определиш как ще изглежда бранда ти. Най-често това се свързва с логото, но далеч не свършва с него.

От блога: 7 стъпки за успешен Etsy бизнес: http://uniquenojici.com/7-steps-for-s… В това видео ще говорим за брад цветовете, които участват във всяка снимка в социалните ти профили. Именно тези няколко цвята дават усещане за хомогенност и създават брандинг, който потребителите запомнят. Именно те ще те отличават от конкуренцията и ще ти помогнат да заемеш специално място в съзнанието на потребителя.

Абонирай се за канала на CopySocial тук: http://bit.ly/CopySocial-subscribe Какво ще научиш в това видео? В това видео ще научиш как по лесен и приятен начин да откриеш кои са най-подходящите цветове, които ще представят бизнеса ти. Тези цветове ще използваш навсякъде, включително в Instagram грида си, за да създадеш усещане за хомогенност и да привличаш последователи.

Искаш уебсайтът ти да продава повече и да привличаш повече потенциални клиенти?!

Днес Деси ще ти покаже 5 стратегии, с които ще ти бъде по-лесно да правиш своите Фейсбук реклама.

Ако все още не си, абонирай се за канала на CopySocial, където публикуваме видео съдържание за онлайн бизнес и дигитален маркетинг: http://bit.ly/Copysocial

Какви стратегии ще научиш в това видео:

✓ Как и защо да се фокусираш в положителното съдържание?

✓ Как да провокираш реакция в потребителите?

✓ Защо да оптимизираш рекламите си?

✓ Защо да използваш Lookalike аудитория?

✓ Защо да използваш вертикални реклами?

Напиши ни в коментар отдолу, беше ли ти полезно това видео и какво още искаш да знаеш за Фейсбук рекламата.

Взел си решението, че трябва ти или бизнесът ти да бъдете в Instagram. А сега идва и следващият въпрос – как да привлека последователи? Един от най-важните фактори за генериране на последователи в Instagram е твоят профил.

В това видео Ани ще ти покаже кои са 5-те най-важни елемента в Instagram профила, които ако направиш правилно, ще привличаш последователи и потенциални клеинти на автопилот. Но преди да очакваш да станеш инфлуенсър за една нощ, трябва да ти кажем, че няма лесна работа. Instagram е сериозна платформа, която изисква сериозни усилия и време, за да работи за теб дълго и услойчиво. А понякога много последователи не е равно на много пари в приходи… Ще разбереш защо от видеото.

Ако все още не си, абонирай се за канала на CopySocial, където публикуваме видео съдържание за онлайн бизнес и дигитален маркетинг: http://bit.ly/CopySocial-subscribe

Какво ще научиш в това видео: В това видео ще обсъдим кои са 5-те основни компонента, които всеки инстаграм профил трябва ба да има, независимо дали си бизнес, обикновен човек, блогър или ще ставаш инфлуенсър. Инстаграм е новата визитна картичка и по-добре да я направиш професионално!

Напиши ни в коментарите отдолу, беше ли полезно това видео за теб и какво още искаш да знаеш за Instagram маркетинга.

Какво съдържание е най-добре да се публикува в социалните мрежи, за да привличаш вниманието на потенциалните си клиенти? Истината е, че най-добро няма, има такова съдържание, което е подходящо и работи за твоя бизнес, така че да увеличаваш клиентите си и те да купуват от теб.

Днес Деси ще ти покаже един тип публикация за социални мрежи, която работи наистина добре в момента. Тази публикация се нарича ДЕМО пост и е особено популярна в Instagram.

Ако все още не си, абонирай се за канала на CopySocial, където публикуваме видео съдържание за онлайн бизнес и дигитален маркетинг: http://bit.ly/Copysocial

Какво ще научиш в това видео:

✓ Какво е ДЕМО пост в социалните мрежи?

✓ Как изглежда ДЕМО постът?

✓ Как да направиш ДЕМО пост?

Напиши ни в коментар отдолу, беше ли ти полезно това видео и какво още искаш да знаеш за съдържанието в социалните мрежи.

Имате бизнес и искате да продавате онлайн? В това видео ще ви покажем как използваме 3 типа БЕЗПЛАТНО съдържание, за да привличаме клиенти за разлчини типове бизнеси от социалните мрежи и да увеличаваме продажбите.

Абонирай се за канала на CopySocial от тук: http://bit.ly/CopySocial-subscribe В това видео ще научиш:

– Какво означава безплатното съдържание онлайн и защо има толкова голямо значение.

– Примери за това как сме го използвали за нас и за клиенти.

– Как и вие можете да се възползвате от трите типа БЕЗПЛАТНО съдържание, за които говорим

– Съдържание в социални мрежи, блог и видео съдържание.

– Как участва безплатното съдържание в нашата стартегия Виж презентацията в SlideShare: https://www.slideshare.net/aneliyamagleva/ss-157005073