fbpx
Подкасти
57779
page-template-default,page,page-id-57779,theme-pitchwp,select-core-1.3.1,woocommerce-no-js,pitch-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

3-те най-важни качества, нужни на човек, за да постигне всичко в живота си

В това видео ще ви споделя кои са 3-те най-важни качества, които ми помагат да постигна всяка цел и мечта. Благодарение на тези качества за мен няма невъзможни неща, има пълно изобилие на всичко и увереност, че мога да имам всяко нещо, което пожелая в живота си.

Гледайте още:

Фитнес предизвикателството, месец 1: youtu.be/xuhaRYcDcPI

Разговори на кафе: 35 факта за мен: youtu.be/FTKxHNX1C2c

Как разбрах, че имам контролиращо поведение: youtu.be/tszEIgOdNCs

Взел си решението, че трябва ти или бизнесът ти да бъдете в Instagram. А сега идва и следващият въпрос – как да привлека последователи? Един от най-важните фактори за генериране на последователи в Instagram е твоят профил.

В този епизод Ани ще ти покаже кои са 5-те най-важни елемента в Instagram профила, които ако направиш правилно, ще привличаш последователи и потенциални клеинти на автопилот.

Но преди да очакваш да станеш инфлуенсър за една нощ, трябва да ти кажем, че няма лесна работа. Instagram е сериозна платформа, която изисква сериозни усилия и време, за да работи за теб дълго и услойчиво. А понякога много последователи не е равно на много пари в приходи… Ще разбереш защо от видеото.

Ако все още не си, абонирай се за канала на CopySocial в YouTube, където публикуваме видео съдържание за онлайн бизнес и дигитален маркетинг: bit.ly/CopySocial-subscribe

Какво ще научиш в този епизод:

Ще обсъдим кои са 5-те основни компонента, които всеки инстаграм профил трябва ба да има, независимо дали си бизнес, обикновен човек, блогър или ще ставаш инфлуенсър. Инстаграм е новата визитна картичка и по-добре да я направиш професионално!

Напиши ни в коментарите отдолу, беше ли полезно това видео за теб и какво още искаш да знаеш за Instagram маркетинга.