Как да направиш FACEBOOK РЕКЛАМА, която продава, докато ти използваш времето си за това, което наистина обичаш

БЕЗПЛАТНИЯТ УЕБИНАР на 9-ти март, от 12:00 часа.

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

В този уебинар ще разбереш как да смениш посоката и вместо Facebook реклама, която не работи, харчи пари без резултат и те кара да чувстваш несигурност и безсилие, да планираш и направиш печеливша Facebook реклама, която привлича правилните клиенти за теб.


.

До края на този уебинар ще научиш:

N

5-степенния процес за създаване на Facebook реклама, която привлича правилните клиенти и продава

N

Мощният инструмент в рекламния панел, благодарение на който цената на рекламата е ниска, а резултатите страхотни

N

Успешна продажба – как да използваш една малко позната формула за оферта, за да превърнеш феновете си в клиенти


.

Този уебинар е подходящ за теб, ако:

N

Искаш да започнеш собствен онлайн бизнес и знаеш, че да се научиш как правилно да правиш Фейсбук рекламата си е един от сигурните ключове към успеха

N

Имаш установен бизнес, но искаш да преминеш ОНЛАЙН

N

Искаш да се научиш да правиш Facebook реклама професионално


.

ЛЕКТОРИ

Анелия Руменова и Десислава Черкезова

Основатели на CopySocial Агенция и CopySocial Академия

Анелия и Десислава, познати като Ани и Деси сред своите последователи, са специалисти по дигитален маркетинг с над 7-годишен опит.

И двете са завършили бакалавърска степен Бизнес информационни системи в ИУ Варна, където се запознават и слагат началото на едно дълго приятелство и бизнес партньорство. Имат защитена магистърска степен по Маркетинг в УНСС. Казват, че голяма роля за създаването и успешното развитие на онлайн бизнесите им имат неформалните академии, в които са се обучавали, предимно в САЩ. 

Стартират първия си бизнес, Агенция за дигитален маркетинг CopySocial, през 2015, която работи с десетки малки и средни бизнеси от България. През 2017 правят първото си присъствено обучение, а през 2019 официално стартират CopySocial Академия, в която вече се обучават над 100 курсисти.

Освен собственици на онлайн бизнес и лектори, те са активни участници в социалните мрежи и вземат най-добрите си стратегии директно от своя опит. Можете да гледате техните седмични live предавания в Instagram и Facebook. В YouTube ще намерите безплатни видеа на теми, свързани с професионалните и личните им интереси. А в Instagram ще прочетете повече за бизнес трудностите, които преодоляват и личностното развитие, което е друга основна тема в техния живот и работа.