fbpx
Консултации
983
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-983,theme-pitchwp,select-core-1.3.1,woocommerce-no-js,pitch-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Стратегия за маркетинг в социалните мрежи

Добре ли се представя бизнесът ви в социалните мрежи? Или по-скоро резултатите не оправдават целите, които имахте в началото?

 

Ако изпитвате затруднения с изграждането и изпълнението на ефективна стратегия за маркетинг в социалните мрежи, нашата консултантска услуга може да реши този проблем за вас и вашия екип!

a
a
a

Какво представлява услугата?

Това е персонална услуга, насочена конкретно към проблемите, които срещате в момента и целите, които имате. Тя има за цел да изясни къде наистина се корени проблемът, който води до насоящите резултати и как да бъде разрешен по ефективен начин.

Провежда разговори в вас за изясняване на проблемите и целите ви

Извършва задълбочен одит на представянето на компанията ви в социалните мрежи

Работи с вас за изясняване на идеалния клиент на компанията

Води ви в процеса по поставяне на ясни и измерими цели

Води ви в процеса на изясняване бранд имиджа и комуникацията в социалните мрежи

Дава насоки за конкретни типове съдържание, които трябва да създавате от името на бранда си, за да постигнете заложените в началото цели

Предоставя ви писмен стратегически документ, който ще ръководи екипа ви в последващото прилагане на стартегията

Съдейства за обучаване на екипа, който ще води комуникацията в социалните канали на бизнеса ви

За кого е подходяща тази услуга?

Това е персонализирана услуга, подходяща за компании, които успешно оперират на пазара и искат да използват социалните мрежи, за да позиционират бранда онлайн по най-добрия възможен начин. За тях основна цел е изграждане на устойчивост, повишаване разпознаваемостта на бранда и подобряване на комуникацията между бранда и клиентите.

 

Най-често този тип компании използват социалните мрежи за изграждане на бранд имидж, който има за цел да привлича както клиенти, така и случители в компанията. И за подобряване на Customer service, който вече се превръща е един от най-важните активи за всеки бизнес, независимо от размера и етапа на развитие.

Защо да работите с нас?

Социалните мрежи понякога са трудни за разбиране и ефективното им използване изисква помощ от специалист. В нашия екип работят специалисти с нас 7 години опит в маркетинг в социалните мрежи, които много добре познават българския пазар и спецификата му.

Освен че сме предоставяли услугата по мениджмънт на социални профили и онлайн реклама редица години, ние самите комуникираме ефективно с аудиторията си посредством Facebook, Instagram, YouTube и blog.

 

Познаваме най-успешните стратегии не само за увеличаване разпознаваемостта и подобряване комуникацията с клиенти в социалните мрежи, но и тези за генериране на потенциални клиенти (leads) и директни продажби.

Основната ни дейност е насочена към онлайн и офлайн обучения по интернет маркетинг и онлайн бизнес за България, където за себе си тестваме и прилагаме продажбени фунии, рекламни и маркетинг стратегии, които водят до отлични резултати и дългосрочни ползи за бранда ни.

 

По тази причина консултантската ни услуга е бутикова и лимитирана за малък брой клиенти.

Свържете се с нас, за да разберете как можете да ни наемете да бъдем ваши консултанти!

Контакти