fbpx
Събития
1197
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1197,theme-pitchwp,select-core-1.3.1,woocommerce-no-js,pitch-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

СЪБИТИЯ

Тук може да следите датите на всички семинари, които организирваме!

Семинар за Онлайн Бизнес и личностно развитие на CopySocial Академия

Семинарът за Онлайн бизнес и Личностно развитие е предназначен за хората, които искат да постигнат ПОВЕЧЕ в живота си. Независимо дали имаш бизнес или искаш да градиш кариера, нашето събитие ще ти бъде полезно, защото ще ти даде ЗНАНИЕ как да използваш инструментите на интернет маркетинга, за да се позиционираш като експерт онлайн и да привлечеш хора към себе си.

Стратегията, която ще ти покажем на събитието еднакво добре работи за бизнеси, които искат да привличат клиенти онлайн и за хора, които искат да се позиционират като експерти. 

Възможно е да не търсиш клиенти от интернет, но когато изградиш позиционирането си, много лесно ще започнеш по-високоплатена работа и ще привличаш компании-работодатели, които да се състезават, за да започнеш работа при тях.

Прочети повече

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Повече информация очаквайте скоро…