fbpx
Дигитален маркетинг Обучение
3486
page-template-default,page,page-id-3486,theme-pitchwp,select-core-1.3.1,woocommerce-no-js,pitch-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Дигитален маркетинг обучение за стартиращи бизнеси и соло предприемачи.

Искате да се научите как сами да управлявате онлайн активите си и да рекламирате в Интернет?

Дигитален маркетинг обучение - CopySocial

Ако сте малък бизнес или соло предприемач, вероятно ви се налага да съвместите много функции и професии в себе си. Със сигурност една от тях е свързана с популяризирането на продукта и бизнеса ви сред потенциалните клиенти.
Но за да не бъдат хвърлени усилия, време и инвестиционни пари на вятъра, трябва да знаете какво правите. Точно тук ще ви помогнат нашите обучения.

Дигитален маркетинг обучение: Какво предлагаме?

  • Безплатни лекции, видеа и статии.
    В блога и YouTube канала на CopySocial, както и блога на Анелия – UniqueNojici.com ще откриете полезно безплатно съдържание, което ще ви помогне да стартирате бизнеса си онлайн и да си отговорите на много въпроси.
    Нашите материали за дигитален маркетинг – обученеи включват и безплатната електронна книга за стартиране на бизнес на Анелия от ТУК.
  • Курсове
    Ако искате да получите по-задълбочени познания по конкретна тема, можете да участвате в нашите онлайн и офлайн обучителни програми. Всеки курс обхваща определена тема и дава всички неободими знания, за да завършите задачата успешно.

В процес на разработка в момента е онлайн обучение за малки бизнеси:

  • Как да печелиш от Интернет маркетинг, ако управляваш малък бизнес и разполагаш с малък бюджет

Ако имате интерес към това обучение, пишете ни на office@copysocial.net за повече информация. Обучението ще бъде пуснато в продажба през Януари 2019 г.

Ако искате да направите запитване по конкретна тема, свържете се с нас.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС