Copy Social
1059
page-template-default,page,page-id-1059,theme-pitchwp,select-core-1.3.1,woocommerce-no-js,pitch-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
[services_small title=“FАCEBOOK МАРКЕТИНГ“ icon=“moon-facebook-2″ style=“style_2″ icon_color=““ dynamic_content_type=“content“ dynamic_content_link=“https://copysocial.net/facebook-marketing/“]Имате бизнес и искате да се възползвате от рекламните възможности на Facebook?

Независимо дали тепърва започвате бизнеса си или вече продавате успешно оналйн, можем да достигнем вашите идеални клиенти с Facebook маркетинг.[/services_small]

[block_title padding_desc=““ title=“CopySocial е…“][/block_title]

Модерна рекламна агенция, която дава на бизнеса ви съвременни маркетинг решения, отговарящи на търсенето от страна на клиентите. Ние позиционираме вашия бизнес в съзнанието на клиента.

Facebook маркетинг за булчински салон АРЕТИ
[block_title title=“Facebook Маркетинг за булчински салон АРЕТИ“][/block_title]

Ето как с Facebook маркетинг помогнахме на Булчински салон АРЕТИ да увеличи популярността и продажбите си и заедно правим хиляди булки истински щастливи на сватбения им ден…

[textbar button_title=“Свържете се с нас>>“ button_link=“https://copysocial.net/contact-us/“ icon=“steadysets-icon-type“ fontweight=“„600„“ underline=“„true„“]Бизнесът ви има нужда от реклама?[/textbar]
[block_title title=“Върнахме младостта на жените и увеличихме продажбите в NeoCell с Facebook маркетинг“][/block_title]

Заменихме посланията „купи сега“ с копирайтинг и докоснахме емеоциите на жените, които виждат стареенето в огледалото. Поставихме се в техните обувки и им предложихме решение, което наистина работи. Така доближихме клиентите до бранда и променихме продажбите в посока нагоре.

Facebook маркетинг за NeoCell
[block_title inner_style_title=“two_titles“ title=“НАШИТЕ КЛИЕНТИ“][/block_title]
[media animation=“bottom“ image=“3405″]
[block_title padding_desc=““ title=“СОЦИАЛНИ МРЕЖИ за Бизнес „]

Най-приятелският начин да спечелите доверието на клиентите си и да увеличите продажбите за бизнеса си онлайн

[/block_title]

СТРАТЕГИЯ + ТАКТИКА + ИНОВАЦИИ = РАСТЕЖ

Снимки и видеа, които които разказват истории. Думи, които печелят доверие. И ненатрапчиви реклами, който ви представят пред нови потенциални клиенти.
Социалните мрежи са най-достъпният начин да изградите уникален бранд, да достигнете нови потенциални клиенти и да увеличите продажбите за бизнеса си онлайн и офлайн.
Ако искате бизнесът ви да се развива в бързо променящата се онлайн среда, инвестирайте в спечелването на доверието в своите клиенти!

[button title=“СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС“ link=“https://copysocial.net/contact-us/“ icon=“steadysets-icon-type“ align=“center“]
[block_title padding_desc=““ title=“ОСНОВАТЕЛИ“][/block_title]
[staff staff=“2287″ style=“style_2″]
[staff staff=“748″ style=“style_2″]
[staff_carousel slide_per_view=“2″ test_cat=“28″]
[textbar button_title=“Свържете се с нас>>“ button_link=“https://copysocial.net/contact-us/“ icon=“steadysets-icon-type“ fontweight=“„600„“ underline=“„true„“]Време е да брандирате бизнеса си онлайн?

[/textbar]

Гледайте ни в YouTube

[block_title title=“Последно от блога“][/block_title][latest_blog style=“boxed“]