fbpx
Булчински салон АРЕТИ
4123
page-template-default,page,page-id-4123,theme-pitchwp,select-core-1.3.1,woocommerce-no-js,pitch-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
[block_title title=“Как с Facebook маркетинг помагаме на хиляди булки да бъдат прелестни в сватбения си ден“][/block_title]
Facebook маркетинг за булчински салон АРЕТИ

Булчински салон АРЕТИ са наши клиенти и приятели вече повече от 3 години.

Те продават луксозни булчински рокли на американския дизайнер Demetrios, един от най-популярните в булчинската мода дизайнери. АРЕТИ са единствен представител на марката за България. А роклите са невероятни! Да, ние сме влюбени в продуктите на нашите клиенти!

Когато започнахме работа с Булчински салон АРЕТИ, целта им беше да достигнат нови бъдещи булки. До този момент бивши булки препоръчваха салона на свои приятелки и от време на време те използваха някои от сватбените списания за реклама. Не им беше достатъчна. А и конкурентите се увеличаваха.

Салонът разполага с уебсайт, който е тип каталог и Facebook страница. Нашата цел беше да покажем моделите пред бъдещи булки, да разкажем за роклите и усещането от това да носиш толкова изящна и специална рокля на сватбата си. И с това да привлечем потенциални клиентки, които да си запазят час за посещение в салона. От този момент нататък за всяка бъдеща булка се грижи опитния екип на АРЕТИ.

[block_title title=“Превърнахме Facebook страницата в стена за мечти и щастие“][/block_title]

За да постигнем тази цел събрахме всички налични снимки и писма на булки, чиято сватба е минала и са писали на АРЕТИ, подготвихме съдържание за страницата и заложихме малък рекламен бюджет, за да промотираме публикациите на седмична база.

По това време все още имаше много органично разпространение и ние се възползвахме от него. А с реклама използвахме демографско и психографско таргетиране, за да достигнем до бъдещите булки, които могат да си позволят нашите рокли.

Facebook маркетинг за булчински салон АРЕТИ

Отне само няколко дни да започнем да генерираме запитвания. А няколко месеца по-късно АРЕТИ вече беше един от най-популярние брандове за булчинска мода сред булките в България.

Facebook маркетинг за булчински салон АРЕТИ

Една година по-късно отчетохме увеличение на продажбите на годишна и месечна база. Рекламният бюджет също увеличихме и започнахме да привличаме трафик към уебсайта, освен органичния, идващ от SEO оптимизацията. Използваме post engagement, трафик и ремаркетинг кампании. А напоследък използваме стратегия за Месинджър кампании, които се оказаха много успешни.

Публикуването на снимки и истории на булки с роклите на АРЕТИ запали още повече бъдещите булки. Освен че започнаха да искат тези прекрасни рокли, те нямаха търпение да се видят и във Facebook страницата на бранда и започнаха да ни изпращат още повече снимки. В един момент булките станаха толкова много, че графикът на салона е пълен, за новите колекции има запитвания още преди да са дошли и роклите се продават бързо.

От няколко месеца разработваме и линията вечерни рокли чрез инструментите на интернет маркетинга.

[single_testimonial testimon=“130″]

Ако имате бизнес, развиващ се в сферата на модата и искате да привлечете нови клиенти, свържете се с нас!