fbpx
За нас
456
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-456,theme-pitchwp,select-core-1.3.1,woocommerce-no-js,pitch-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Здравей и добре дошъл в CopySocial!

CopySocial е бранд, който обединява Академия, агенция и общност в едно. А ние сме неговите създатели, Деси и Ани, както ни познават повечето хора.

CopySocial започна като агенция…

Агенция за дигитален маркетинг, защото тук се пресичаха нашите умения на интернет маркетинг специалисти и изгарящата страст за предприемачество. Създадохме CopySocial агенция пред 2015 г. Тогава бяхме на по 24 години, готови да завладеем света. Но това, което не знаехме, беше, че нямаме понятие как се прави бизнес. Така влязохме в най-добрия университет – Живота. Последваха 5 години работа с десетки български бизнеси, много различни един от друг. Някои бяха вериги (фитнеси и ресторанти), други бяха малки магазини, трети онлайн магазини, четвърти специалисти. Срещнахме и работихме със стартиращи предприемачи, успешни бизнесмени хора със свободни професии и стажанти, всички обединени от едно общо нещо – искаха да създадат по-добър живот за себе си и семейството си и да живеят и работят в България. Искаха да променят нещо, което не им харесваше.

Имахме невероятния шанс да се запознаем и работим с много и различни хора. Някои стартираха тепърва, други вече бяха милионери. Всички вървяха по един и същ път, но бяха изминали различно разстояние.

Имахме невероятния шанс да се запознаем и работим с много и различни хора. Някои стартираха тепърва, други вече бяха милионери. Всички вървяха по един и същ път, но бяха изминали различно разстояние.

За 5 години работа с всички тях забелязахме и научихме много неща. Видяхме какви стратегии ти трябват, за да постигнеш успех. Видяхме и как майндсета ти определя дали ще успееш или ще се провалиш.

С много тестове и десетки хиляди евро рекламен бюджет разработихме стратегии, които продават успешно. Но не само това… тези стратегии изграждат

Как се роди CopySocial Академия

През петата година се случи преломен момент в нашия живот, който ни даде да разберем, че бягаме от истинската си мисия. Случи се, както в много житейски истории, загуба на близки хора и разболяване. Една от нас се разболя и това накара и двете да започнем да си задаваме въпроси за смисъла на живота. За смисъла на работата, с която се идентифицирахме на 100% и заради която бяхме пожертвали всичко.

Тогава разбрахме, че ръководейки агенцията, лишавахме света от цялото знание за създаване и управление на бизнес и майндсет, което бяхме натрупали през последните години, директно от най-добрия ментор – Живота. Цялата Вселена ни караше да погледнем в „онази част от картинката, която бяхме оставили извън фокус“.

Когато не виждаш знаците, Вселената ти изпраща Wake-up Call

През 2016 г. направихме първото си обучение. Знаехме, че това е нещото, което истински ни пали и искаме да правим. Когато имаш мисия, ти я усещаш. Друг е въпросът, че понякога (често) старателно запушваш очи и уши и си мислиш, че „другото“ е по-разумно.

И така, подтикнати от Вселената и едно разболяване, заради което си зададохме много въпроси, ние решихме радикално да променим живота си. Странно е, но веднага, след като взехме това решение, всички симптоми на болестта изчезнаха…

През декември 2018 г. започнахме работа по CopySocial Академия. Първото нещо в нея е видео курс за интернет маркетинг за малки и средни бизнеси, който представя не само най-успешната ни стратегия за реклама и бързо брандиране и привличане на клиенти, но и дава много основни и важни маркетинг и бизнес знания, които всеки предприемач трябва да получи.

През юни 2019 г. отворихме приемът и в Академията вече се обучават курсисти, които следват първото ни видео обучение – Интернет маркетинг за малки и средни бизнеси.

В последствие видяхме нуждата от създаването на по-базов и достъпен наръчник за онлайн бизнес и Facebook реклама. Гайд, който вярваме, че ще промени живота на много хора.

За да бъде съвсем завършена цялaта  картина, CopySocial Академия започваме следващото нещо – CopySocial Collective. Това е серия от живи (офлайн) събития, които имат за цел да образоват пазара за онлайн бизнес и да поставят основите на силна предприемаческа общност, която ще промени малкия и средния бизнес в България.

Освен това, за всички, които се интересуват от предприемачество, личностно развитие, онлайн бизнес и реклама създадохме БЕЗПЛАТНИ материали онлайн. Ето къде можете да ни намерите:

YouTube канала на CopySocial, където говорим за бизнес и маркетинг и разказваме истории на хора, които са успешни, съвременни предприемачи.

Instagram на CopySocial е мястото, където споделяме моменти от ежедневната ни работа и съвети за успех.

Facebook страницата на CopySocial е онлайн пространството за лайф срещи, споделени материали от блога, канала и подкаста и някои смешни моменти, защото… е хора сме все пак 🙂

YouTube каналът на Nojici е мястото, където ви разказваме истории на успешни хора и бизнеси, споделяме ви пътуванията си, даваме безплатна информация и правим всичко, каквото ни вдъхновява.

Instagram на Деси и Instagram на Ани са личните ни профили, където обичаме да споделяме уроците от Живота и моменти от деня ни.

В блогoвете на Nojici и CopySocial ще намерите полезни статии.

И последно – Facebook групата Nojici Онлайн Бизнес Клуб за свободни и непринудени разговори.

Каква е нашата МИСИЯ?

Мисията ни, чрез всичко, което правим, е да помогнем на всеки човек, който иска да постигне ПОВЕЧЕ в Живота, готов е да работи здраво за своя успех и вярва, че ПРОМЯНАТА сме НИЕ ЗАЕДНО. Но също и да създадем общност от БОГАТИ, СВОБОДНИ и НЕЗАВИСИМИ хора, които работят за целите си, сбъдват мечтите си и създават по-добра среда за себе си, близките си и обществото.

Каква е ВИЗИЯТА на CopySocial за в бъдеще?

Имаме смела визия. Тя и такава трябва да бъде, защото ЛУДИТЕ МЕЧТАТЕЛИ ПРОМЕНЯТ СВЕТА. Щом четеш това, ти не си тук случайно и си един от тези луди мечтатели, които създават и успяват.

Нашата визия е АКАДЕМИЯ ЗА ВЪРХОВИ ПОСТИЖЕНИЯ.

Тази Академия не е само за бизнес. Тя обединява всички хора, хора от цял свят, които искат повече от живота и са готови да извървят допълнителната миля във всичко, което правят. Тези хора ИСКАТ, ВЯРВАТ и ДЕЙСТВАТ. И ПОМАГАТ на другите.

Представяме си Академия, в която членуват различни хора – предприемачи, артисти, спортисти, кулинари, медици, инженери, адвокати и т.н., без ограничения, които са обединени от общото желание за прогрес, изява и творчество. А Академията ще им предоставя всичко необходимо – обучения, коучове, ментори, общност, физически локации.

Представяме си хъбове на нашата Академия в цяла България, в малките села, където да могат да се релокират и работят цели групи хора. А основните хъбове ще бъдат изоставените училища или читалища.

Представяме си как тези, които са напреднали по своя път ще подават ръка на другите, които са по-назад и ще използваме принципа на взаимното училище.

Представяме си ЗДРАВЕ, защото то е стълб на успеха и едно от основните неща, които стоят в центъра на Академията. Представяме си разходки в планините на групата ни, спортни центрове и общи кулинарни пространства, където можем да готвим заедно храната си.

Представяме си развитие на КУЛТУРАТА. Защото това означава, че обществото също започва да се развива и да мисли за по-висши неща от задоволяване на базовите потребности.

Представяме си ПЪТУВАНИЯ. Защото човек, който пътува, вече не принадлежи нито на един народ, нито на една държава. Той става гражданин на света и отваря съзнанието си за новото и различното. Премахва рамката от себе си и за него вече няма граници. Става създадел.

Представяме си, че ще бъдем добър пример за децата си и ще им покажем как с честно и с почтеност можеш да бъдеш БОГАТ, СВОБОДЕН, НЕЗАВИСИМ и ЩАСТЛИВ. Представяме си, че ЗАЕДНО ще възпитаме много деца, които ВЯРВАТ в себе си и РАБОТЯТ за всичко, което искат. Деца, които СЪЗДАВАТ. Деца, които ще оформят силно общество в бъдеще.

Такава е визията и мисията на CopySocial.

Правим го и работим за силно, здраво и щастливо общество, защото това е единственият път напред, който виждаме!

Но ние не можем да направим нищо сами. От всеки от нас зависи, защото можем да творим бъдеще, само ако го направим заедно 🙂

Ако се чувстваш част от нашата мисия и споделяш нашата визия. Ако искаш да помогнеш това да се случи като постигнеш своите цели и дадеш добър пример, влез в нашата общност. Последвай ни онлайн. Ела на събитие. Включи се в обучение (само ако имаш нужда от това, което преподаваме в него).

БЪДИ ПРОМЯНАТА, КОЯТО ИСКАШ ДА ВИДИШ В СВЕТА!