За Нас
1538
page-template-default,page,page-id-1538,theme-pitchwp,select-core-1.3.1,woocommerce-no-js,pitch-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
[block_title title=“КОИ СМЕ НИЕ“]Ние помагаме на бизнесите да печелят повече[/block_title]

CopySocial е онлайн маркетинг агенция. Ние работим за бизнеси, които искат да привличат нови клиенти от Интернет, да се развиват и да растат.

Нашата работа е да привлечем нови клиенти за бизнеса ви, да задържим старите и да ги убедим да купуват отново и отново от вас.

Ако някога сте си задавали тези въпроси, значи сте попаднали на правилното място.

[list icon=“steadysets-icon-checkmark“][list_item style=“titledesc“ title=“Как да достигна до нови клиенти и да увелича продажбите си?“][list_item style=“titledesc“ title=“Как да задържам клиентите си?“][list_item style=“titledesc“ title=“Как да убедя клиентите да ме препочитат пред конкурентите?“][list_item style=“titledesc“ title=“На кой е най-добре да продавам?“][/list]
CopySocial
[block_title title=“КАК БИЗНЕСЪТ ВИ МОЖЕ ДА УВЕЛИЧИ ПРИХОДА СИ ОТ ПРОДАЖБИ?“][/block_title]

Има 3 начина да увеличите приходите на бизнеса си:

  1. Като привлечете нови клиенти
  2. Като увеличите парите, които всеки клиент оставя в магазина ви, т.е. го убедите да купи повече продукти от вас
  3. Като накарате клиентът, купил веднъж, да се върне и да купи отново от вас

Мислите ли, че вашият бизнес има потенциал да увеличи приходите си чрез тези 3 начина?

Независимо от размера, ВСЕКИ бизнес може да увеличи приходите си, стига да:

  • предлага качествен продукт
  • да знае кои са идеалните му клиенти
  • да има изградени системи за продажба онлайн или офлайн, още познати като продажбени фунии
  • да рекламира ефективно
  • да комуникира ясно послание към таргет аудиторията си

Нашият екип работи точно в тези направления, за да увеличи приходите за вашия бизнес. Основната ни роля е да привличаме нови клиенти за бизнеса ви и ви съветваме как да оптимизирате процесите си така, че да продавате повече на всеки клиент и да го задържате за максимално дълго време.

Ние сме наясно с всички новости в онлайн маркетинга и прилагаме доказано работещи стратегии, за да постигнем максимална ефективност за вашия рекламен бюджет!

Част от историите за работата с наши клиенти можете да прочетете в блога. А ако ви е интересно да научите повече за работата ни, можете да гледате видеата в YouTube канала ни.

[separator width=“100%“ height=“1px“ color=“#ebebeb“ margin_bottom=“60px“][block_title title=“КОЙ СТОИ ЗАД COPYSOCIAL?“ description=“Our awesome and unique features that makes all our clients to choose Specular Theme for the next project .“][/block_title]

Ако все пак се чудите кой стои зад CopySocial, приятно ни е да се запознаем!

Ние сме Анелия Мъглева и Десислава Черкезова. Стартирахме агенцията в началото на 2015 г., но опитът ни в сферата на онлайн маркетинга надхвърля 6 години.

Обучени сме (и обучаваме колегите си) по американски модел. Затова сме винаги в крак с иновациите в сферата. Но сме достатъчно гъвкави, за да ги направим работещи за българския пазар и да персонализираме маркетинг решенията за всеки клиент.

Клиентите ни ни познават като Ани и Деси. Освен в офиса, на срещи с клиенти или бизнес събития, можете да ни срещнете онлайн, в Instagram и YouTube, където се стараем да споделяме винаги интересна и полезна информация.

Нашата цел е да подпомогнем развитието на българския пазар с всичко, което правим. Именно по тази причина споделяме и безплатно съдържание онлайн.

А екипът ни се разраства постоянно. Освен да сме наясно с всички актуални тенденции, търсим вдъхновени за успех и готови да работят и да се учат българи, които да направим част от екипа си.

CopySocial - Aneliya Magleva Desislava Cherkezova

Свържете се с нас, ако искате ние да направим онлайн маркетинга на вашия бизнес!