Маркетинг в социалните мрежи: 3 стъпки за страхотни публикации, които работят

октомври 21, 2020
Маркетинг в социалните мрежи: 3 стъпки за страхотни публикации, които работят
Маркетинг в социалните мрежи: 3 стъпки за страхотни публикации, които работят

Дигиталният маркетинг има една много важна основа – ДУМИТЕ. Научи се да пишеш атрактивни послания и ще подобриш резултатите си в пъти!

През последната една година разговаряхме със стотици хора и всички ни споделяха един и същ проблем – „не мога да пиша“.

Повечето хора, които искат да се научат да правят маркетинг в социалните мрежи срещат проблема с писането. Сядат пред файла и нямат представа какво да напишат. Или публикуват пост и никой не реагира на публикацията им. В добавка пускат реклама и се оказва, че харчат пари, без да получават резултати.

И така стигат до най-честия извод – „Facebook не работи за мен“. Ако и на теб ти минава тази мисъл и не инвестираш време да се научиш как правилно да правиш маркетинг в социалните мрежи, се лишаваш от един от най-добрите източници на потенциални клиенти! Лишаваш се от много продажби, които иначе доста лесно можеш да направиш.

Но как да постигна успех?!

Като се научиш как да пишеш лесно в социалните мрежи и постовете ти да привличат правилните клиенти! В това видео ще научиш кои са 3-те неща, които ако промениш в публикациите, ще видиш резултат почти незабавно!

Искаш ли да разбереш как лесно да пишеш публикации, които хората и алгоритмите на социалните мрежи харесват?

Гледай това видео до край, за да научиш кои са 3-те стъпки, с които да подобриш публикациите си още сега!

Ето какво споделя Ани във видеото:

 • къде грешат повечето хора, когато правят публикации или реклама във Facebook и заради тази грешка не постигат успех
 • кой е първият най-важен елемент за публикацията ти, на който се дължи 80% от нейния успех
 • скритата тайна зад думите, които увеличават ангажираността и продажбите в социалните мрежи
 • кои са онези 3 думи в публикацията ти, които са отговорни за между 20 и 30% повече


Ще те оставим с малко вдъхновение и вяра в себе си, за да сме сигурни, че времето, което прекара с нас е инвестирано добре! Искаме да ти помогнем да повярваш, че да се научиш да пишеш е възможно и никак не е трудно, затова ще ти споделим за трансформацията на Диди, която е участник в 6-седмичния ни курс.

Диди е собственик на бутикова езикова школа в София и както повечето ни курсисти, имаше проблем с писането – просто не знаеше какво да пише. През лятото премина курса ни, прави опити, работихме заедно по кампания и тя постигна голяма промяна. Но колко голяма беше изненадата ни, когато само преди няколко дни (сега е октомври 2020) видяхме неин пост във фийда… постът на Диди успешно беше спрял и двете ни със снимка, а историята ни впечатли. Точно това е писането в социалните мрежи – разказване на истории, в които героят е твоят продукт, но всъщност пишеш за клиента 🙂

Ако искаш да се научиш как успешно да правиш маркетинг в социалните мрежи и да поставиш една здрава основа на уменията ти за дигитален маркетинг, включи се още сега в нашия курс за Facebook маркетинг за начинаещи.

Този курс ще ти разкрие тайните на копирайтинга във Facebook. Само след няколко дни ще знаеш как да пишеш ангажиращи постове, с които да привличаш правилните последователи и да превръщаш всяка публикация в успешна реклама.

Разбери всичко за курса ТУК>>

 

Related Articles

Какво прави една публикация във Facebook успешна реклама, която привлича правилните клиенти

Какво прави една публикация във Facebook успешна реклама, която привлича правилните клиенти

Правиш публикации във Facebook, но не успяваш да привлечеш правилните клиенти с тях? Може би имаш усещането, че не можеш да пишеш, не знаеш какво да напишеш или просто не ти се получава... Не се тревожи! Вината не е твоя. Просто има нещо, което все още не прилагаш на...

повече информация
Как да накараш Instagram алгоритъма да те харесва и показва пред нови последователи

Как да накараш Instagram алгоритъма да те харесва и показва пред нови последователи

Искаш да развиваш Instagram профила си и може би вече публикуваш съдържание, но без особен резултат? Изглежда, че правиш всичко правилно, но не разбираш къде грешиш и какво ти липсва... Ако си в тази ситуация (или тепърва започваш) и искаш да влезеш в тази платформа...

повече информация

2 Коментари

 1. Биляна

  Моята обратна връзка: Има едни други видеа, които дават съвет видео да не бъде по-дълго от 5 минути максимум.
  Прехвърлях напред, опитвах да следя важното, но такова няма освен всяко клиширано съветче от милионите статии. Не се зарибявам за курсовете.
  Поздрави

  Отговор
  • Aneliya Magleva

   Здравейте, Биляна!
   Благодарим за обратната връзка!
   Щом тази информация не е релевантна за вас, вероятно вече сте усвоили ниво начинаещи и успешно правите маркетинга си в социалните мрежи, което е чудесно 🙂 Но все пак, има много хора, за които това знание е нужно и ценно и ние го доставяме. А който има желание да чуе, гарантирам ви, слуша над 5 минути.

   Все пак, щом това заглавие ви е привляко, ние ще се радваме да бъдем полезни. Какво съдържание бихте искали да видите? Какви са очакванията? 🙂

   Желаем ви успех!

   Отговор

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *