fbpx
Как да се възползвате от силата на социалните мрежи за бизнес през 2019 ще разкаже Ани, на MarkeThinX Conf 2019
4316
post-template-default,single,single-post,postid-4316,single-format-standard,theme-pitchwp,select-core-1.3.1,woocommerce-no-js,pitch-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Aneliya-Magleva-MarkeThinX Conf 2019

Как да се възползвате от силата на социалните мрежи за бизнес през 2019 ще разкаже Ани, на MarkeThinX Conf 2019

Здравейте, приятели на CopySocial! Щастливи сме да ви споделим, че един от нашите съоснователи, Анелия Мъглева, тази година е сред лекторите на MarkeThinX CONF 2019, която ще се проведе на 31 май 2019 г., от 09:00 ч. до 17:00 ч. в Кепитал Форт, зала „Ню Йорк Сити“, София.

Седмици преди датата на събитието, залата е почти запълнена, има стотици регистрирани участници от мениджмънта на редица емблематични компании, директори на фирми, управители, собственици на бизнеси, предприемачи, експерти и професионалисти в различни области.

Като наши приятели, можете да се възползвате от -5% намаление от цената на билетите, до 20-ти май. Кодът за намаление е: COPYSOCIAL

На MarkeThinX Conf 2019 Ани ще говори за социални мрежи и бизнес. Тя ще сподели какви са тенденциите за развитие в дигиталния свят и какво се иска от бизнесите, за да могат да се възползват максимално добре от новата дигитална среда. Ще чуете още кои са най-атрактивните социални мрежи за България и как да ги използвате, за да изградите устойчив бранд. Както и „черешката на тортата“ – силата на обикновените хора в социалните мрежи. Ани ще ви сподели как да използвате влиянието на инфлуенсърите, за да изградите бранда си и да привлечете нови клиенти.

И това не е всичко!

Освен с Ани, на MarkeThinX Conf 2019 ще се срещнете с повече от 30 представители на маркетинг индустрията, бизнеса и дигиталното предприемачество от България и чужбина, които не просто ще ви говорят, а ще ви обучават и ще работят с вас, за да ви научат как да увеличите приходите и печалбите си отвъд очакванията ви през новото десетилетие. Целта на MarkeThinX Conf 2019 е да остави в посетителите не само вдъхновение и нови идеи, но и да им даде практически знания, които могат да приложат в работата си веднага!

Организаторите от маркетинг агенця ExpandX Marketing & Web, споделят че освен изключително богатата програма от български и международни лектори, практически примери, ролеви бизнес игри и интерактивни сесии, са подготвили и редица вълнуващи и забавни елементи, с които да зарадват участниците и гостите си. Някои от тях са Плодов Бар с богат избор от свежи и здравословни плодове, Релакс Зона, където участниците ще могат да се насладят на масажи по време на конференцията, Креативен Хъб за разработване и развиване на бизнес идеи, много музикални изненади, практически наръчници по маркетинг и предприемачество за развиване на бизнеси, подаръци и още много изненади.

MarkeThinX_CONF 2019 - Pic May

Местата са почти изчерпани, поради което организаторите са пуснали и допълнителни билети. Интересът от страна на аудиторията е много голям. MarkeThinX CONF 2019 идва в София с над 70 ключови партньори, водещи Лектори от България и чужбина, Плодов Бар, Релакс Зони, Креативен Хъб, Ценни Бизнес Материали, Много подаръци и изненади за гостите.

Дайте въздух на бизнеса си, защото така пламъчето се превръща в огън! С новите технологии и настоящата дигитална среда, стартирането и скалирането на бизнес са по-достъпни от всякога!

Ще ви очакваме на MarkeThinX Conf 2019! Резервирайте своето място още сега!

Facebook събитие MarkeThinX Conf 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment