fbpx
Facebook маркетинг за ресторант El Simpatico в Балчик
4155
post-template-default,single,single-post,postid-4155,single-format-standard,theme-pitchwp,select-core-1.3.1,woocommerce-no-js,pitch-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Facebook маркетинг за ресторант El Simpatico в Балчик

El Simpatico е един от новите ни клиенти. С тях работим през пролетно-летния период, тъй като ресторантът се намира в Балчик. И въпреки че сме прекарали само няколко месеца заедно, много бързо заобичахме целия бизнес.

В El Simpatico се работи с удоволствие и усмивка, а Ваня, собственикът на ресторанта, е невероятен човек с визия за бъдещето и дълбоки бизнес познания.

Когато тя се свърза с нас, искаше Facebook страницата да се оживи, да изглежда добре и да разказва за ресторанта. Не постави конкретна цел привличане на клиенти. Целта беше Brand awareness.

След няколко разговора с нея, след това с екипа, се заехме със задачата. Решихме да използваме думите и снимките, за да дадем на потенциалните ни клиенти да вкусят изумителните ястия и да пият по коктейл на брега на Балчик. Разбира се, онлайн, за да ги привлечем и офлайн в ресторанта.

El Simpatico post

Използвахме тяхното меню за отправна точка. Получихме и прекрасни снимки. На няколко пъти си поръчахме видеа, заснети с телефон, напълно аматьорски, за да покажем автентичното усещане в El Simpatico. На видео запазихме моментите с обучения на нов персонал, както и рецепти за коктейли.

Работихме за създаване на усещания и за презивикване на положителни преживявания. Представихме ястията така, че да когато отидеш до Балчик и огладнееш, да тръгнеш към El Simpatico. Или пък да тръгнеш за Балчик, за да похапнеш в El Simpatico.

В страницата през лятото си писахме и с румънци, на румънски, което беше ново предизвикателство за нас, но пък Google Translate много бързо ни помогна да уговорим обяда на голяма група от съседната ни държава.

Изобщо, работата с El Simpatico мина като ваканция на морето – приятна, позитивна, изпълнена със смях, цветове и страхотни преживявания!

Ако имате ресторант и искате да привлечете нови клиенти, свържете се с нас! Ние знаем как да го направим!

No Comments

Post a Comment