fbpx
Бизнес блог
3821
page-template-default,page,page-id-3821,theme-pitchwp,select-core-1.3.1,woocommerce-no-js,pitch-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Имате ли собствен бизнес блог?

Ако не сте използвали блог статии като инструмент за популяризиране на бизнеса ви и привличане на нови клиенти, време е да ги включите в маркетинг микса си.

Бизнес блог - CopySocialКачественото съдържание в бизнес блог увеличава в пъти броя на привлечените клиенти от интернетнет маркетинг.

Каква е причината?

Информацията се поднася по приятелски и достъпен начин; проблемът се обяснява подробно и се дава решение, свързано с вашите продукти или услуги. По този начин печелите доверието на вашите читатели и ги превръщате в клиенти много по-лесно и бързо.

 

Какво включва продаващият бизнес блог пост?

  • стратегически подбрана и разработена тема
  • посочване на проблем, болка, решение, които потребителят изпитва в момента
  • даване на стъпки за решаването на проблема
  • Call-to-action за предизвикване на желано действие
  • подходящи снимки или видео
  • подходящи вътрешни линкове

Бизнес блог постовете са неразделна част от нашите стратегии за повишаване разпознаваемостта на бранда и доверието в него, както и за предизвикване на продажби онлайн.

Свържете се с нас, за да получите повече информация за услугата.