Ето как върнахме самочувствието на хиляди жени с Facebook маркетинг и увеличихме продажбите онлайн

NeoCell BG е наш клиент вече над година и половина. Фирмата е официален представител на американсия бранд за висококачествени хранителни добавки с колаген NeoCell.

Собственикът се свърза с нас, след като сам беше правил Facebook реклама към електронния си магазин за директни продажби повече от година. Проблемът беше, че ефективността на рекламата намалява и има постоянни резултати, но не и растеж.

Нашият екип се зае със задачата да направи онлайн маркетинг, с който да замести директната реклама и да добави стойност към бранда. Обърнахме внимание на клиентите на NeoCell, техните нужди и проблеми. Искахме да се поставим в техните обувки, което означаваше буквално да добавим почти 20 години към възрастта си и да мислим като жена на 45+, с активирани процеси на стареене и натрупана мъдрост.

Facebook маркетинг за NeoCell

Решихме да информираме аудиторията си за това, което се случва с тялото след 25 години, когато производството на колаген прогресивно започва да намалява. Създадохме редица блог публикации, които дават безплатна полезна информация и печелят доверието на клиентите. Блог публикациите скъсиха много цикъла на продажба и започнахме по-лесно да придобиваме нови клиенти. В добавка използвахме Facebook съдържание, което също има за цел да информира, да посочва проблем и решението в лицето на продукта.

Информирането на потенциалните клиенти се случва на различни нива. След първоначалните тестове, започнахме да прекарваме клиентите през продажбена фуния със съдържание. Даваме им това, което им е нужно да знаят, за да направят покупка.

Освен съдържанието, много важна роля играе таргетирането. Използвахме различни тактики за ръчно таргетиране, за да „нахраним“ пиксела. И след това започнахме да използваме custom аудиториите, събрани в него и в страницата.

В последствие решихме не само да обучаваме таргет групата си, за да купува, но и да се свържем емоционално с тези жени. Отново влязохме в техните обувки и им разказахме в думи как се чувстват, припомнихме им, че са красиви и че заслужават всичко.

Емоцията доближи клиентиките още повече до бранда и се отрази на продажбите в посока нагоре.

Към днешна дата предстоят нови и вълнуващи начинания, които напускат пределите на Интернет, за да свържем бранда и качествения продукт, който предлага с хората, които имат нужда от него, за да бъдат здрави и да се чувстват красиви и уверени.

За нас NeoCell е не просто клиент, а партньор, с който градим заедно и правим много жени щастливи!

Facebook маркетинг за NeoCell

Ако имате електронен магазин и искате да увеличите популярността му и да привлечете нови клиенти, свържете се с нас! Ние знаем как да правим маркетинг, който не само увличава продажбите, но прави и клиентите доволни и щастливи. А това означава дългосрочни резултати и устойчивост!